KÄYTTÄJÄLÄHTÖISET JA RESPONSIIVISET KOTISIVUT YRITYKSILLE

Wilma Tuominen - Muotoilija (AMK)

Kotisivut 

Tarvitsetko modernit ja käyttäjälähtöiset kotisivut yrityksellesi, blogillesi, kampanjallesi tai muulle toiminnallesi? Jos haluat erottua, saavuttaa kohderyhmäsi tai tuoda esiin brändiäsi, valitse sivuillesi toimiva alusta ja taitava tekijä. Ideoin, suunnittelen ja toteutan nykyaikaiset, ammattimaiset ja käyttäjälähtöiset kotisivut helppokäyttöiselle Wix -alustalle, jolla on mahdollista luoda omanlaisesi verkkosivut.

Wix sopii erinomaisesti bloggaajille ja yrittäjille esimerkiksi omien palveluiden, tuotteiden tai portfolion esittelyyn. Myös verkkokauppa, tapahtumien luonti ja varaukset onnistuvat Wixillä.

Miksi Wix?

Wix on ilmainen kotisivualusta, jolla pystyy luomaan helpon drag and drop -tekniikan ja monipuolisten ominaisuuksien avulla juuri toiveidesi mukaiset verkkosivut. Wix Editor ei vaadi siis ollenkaan koodarin taitoja, mutta visuaalista silmää kyllä. Halusitpa sivut mihin käyttöön tahansa, Wixillä ja osaavan suunnittelijan avulla saat persoonalliset ja brändisi näköiset kotisivut. 

Wix-sivuille voi myös asettaa useamman ylläpitäjän, jotka voivat päivittää esimerkiksi sivuston blogia, verkkokauppaa tai uutisia. Jos rakennat yhteisöä, Wixillä onnistuu myös erilaiset jäsensivut.

 

Teen sivut pääsääntöisesti Wixillä, mutta myös yksinkertaisempi Webnode on mahdollinen. 

Huom! Alusta on ilmainen, mutta esimerkiksi verkkotunnuksen hankkiminen maksaa, jolloin maksu menee kolmannelle osapuolelle eli Wixille. 

Basic kotisivupaketti

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus sisältävät:

- tarpeiden ja toiveiden kartoitus

- 1-3 sivua (menu, ankkuroinnit)

- sisällönsyöttö (kuvat, videot ja tekstit tulevat sinulta)

- sivuston rakentaminen alustalle

- sivuston optimointi mobiililaitteille (responsiivisuus)

- verkkotunnuksen hankinta (hankitaan Wixin kautta, oma domain ei ole pakollinen, mutta se antaa sivuista ammattimaisemman kuvan)

- faviconin asettaminen (eli pikkukuva, joka näkyy selaimessa välilehdessä)

- sivujen julkaisu ja siirto omille tunnuksillesi (tähän tarvitaan vain sähköposti)

Basicin kotisivupaketin hinta on 420 e + alv 24% (laskutan Ukko.fin kautta)

Hakukoneoptimointi

Visuaalisesti näyttävät ja käyttäjälähtöiset sivut antavat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan, mutta se ei yksinään riitä. Asiakkaiden pitää löytää sinut myös hakukoneista. 

 

Teen sivuistasi hakukoneystävälliset Wix SEO Wizin avulla hintaan 100 e + alv 24%. 

 

Lisäpalvelut

Haluatko enemmän? Autan sinua mielelläni muun muassa tekstin ja muun digitaalisen sisällön tuottamisessa, sähköpostimarkkinoinnissa ja hakukoneoptimoinnissa. Jos en pysty olemaan jossain avuksi, vinkkaan sinulle toista osaajaa.

 

Lisäpalveluiden tuntiveloitus on 20 e + alv 24%. 

 

Miksi valita Wilma?

Olen valmistunut Turun ammattikorkeakoulusta muotoilijaksi keväällä 2017 ja alkuvuodesta 2019 suoritin yrittäjän ammattitutkinnon. Korkeakouluopiskelujeni aikana suuntauduin itsenäisesti digitaaliseen muotoiluun, tarkemmin sanottuna verkkotuotantoon. Rakastan luovaa tekemistä ja visuaalista luomista. Kun valitset minut sivujesi toteuttajaksi, saat näyttävät verkkosivut ja tuet nuorta muotoilijaa.  

Yhteys: wilma.tuominen@outlook.com