Valitse luonnonkosmetiikka, kun haluat parasta itsellesi ja luonnolle

#Ruohisrakas


Se, mitä käytämme sisäisesti vaikuttaa ulkoisesti ja se, mitä käytämme ulkoisesti vaikuttaa myös sisäisesti. Kaikki valintamme vaikuttavat myös ympäristöön. Siksi on väliä, millaista kosmetiikkaa suosimme. Sertifioidun luonnonkosmetiikan valinta tukee oman hyvinvoinnin lisäksi myös luonnon hyvinvointia.

Luonnollisuutta ei hehkuteta turhaan kosmetiikassakaan. Kun aloin siirtyä luonnollisempiin tuotteisiin, aloin huomata erilaisten oireiden, kuten ihon kirvelyn, kireyden ja nenän tukkoisuuden katoavan. Joillekin luonnonkosmetiikankin ainesosille voi toki olla allerginen, mutta itse olen onnistunut löytämään tuotteita, jotka sen sijaan hemmottelevat ihoa.


Lisäksi olen tehnyt parempia valintoja ympäristön puolesta, sillä luonnonkosmetiikan ydinajatuksena on valmistaa tuotteita mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti koko tuotantoprosessin ajan.


Luonnonkosmetiikaksi määritellään tuotteet, joiden valmistuksessa käytetään luonnonmukaisia raaka-aineita eikä lainkaan synteettisiä hajusteita, säilöntä- tai väriaineita. Aidon luonnonkosmetiikan tunnistaa sertifikaateista. (Pro luonnonkosmetiikka ry.)


Miksi valita luonnonkosmetiikka?