Saa mitä haluat tietoisilla valinnoilla

Miten saavutat sen, mikä on itsellesi oikeasti tärkeää? Sitkuttelemalla ja mutkuttelemalla? Syyttämällä lähtökohtia tai kiirettä? Aiempaa epäonnistumista? Tai ehkä kuitenkin asettamalla, suunnittelemalla ja seuraamalla tavoitteita? Tekemällä tietoisia valintoja unelmiesi eteen?

Minulle oikeasti tärkeää on kokonaisvaltainen hyvinvointi, puhdas keho ja kirkas mieli. Se, että olen tyytyväinen elämääni ja saan toteuttaa itseäni ja unelmiani.


*Liityin yhteistyöbloggaajana mukaan Unelma Itsestä -verkkovalmennukseen (kesto 4 kk) tammikuun alussa ja valmennusta on takana nyt reilun kuukauden verran. Omista ajatuksistani valmennuksesta ja tavoitteista voit lukea tästä postauksesta.


Lähdin hakemaan valmennuksesta motivaatiota tiputtaakseni "ne viisi viimeistä kiloa", mutta ennen kaikkea muuttamaan mindsettiäni ja ajattelemaan asioita aina positiivisesta näkökulmasta. Suunnittelemaan rutiineja ja tekemään tietoisesti hyviä valintoja, jotka yhteen laskettuna muodostavat hyvinvoivan olon.

Valmennuksen aikana olen sisäistänyt uutta tietoa ja inspiraatiota ravinnosta, liikkumisesta ja oman mielen voimasta. Valmennuksessa parasta on ollut selkeä sisältö ja se, että saa mennä omaan tahtiin ja hyödyntää sitä tietoa, mitä itse tarvitsee. Vinkkejä on jaettu myös Facebook-ry