Kymmenen reissu-unelmaa – luontoa ja laguuneja

Luonto, laguunit, lattarirytmit ja lämpö ovat sellaisia elementtejä, jotka löytyvät mun useimmista reissuhaaveista. Otin kopin Kymmenen reissu-unelmaa -haasteesta ja listasin kohteita, joista tällä hetkellä unelmoin.

Kohteena maailma -blogin Rami pisti bloggaajille haasteen, johon minut haastoi Project Foreverin Sofia. Haasteen tarkoituksena on listata kymmenen matkailuun liittyvää unelmaa eri teemojen mukaan. Tämä onkin oikeastaan aika hyvä tapa hieman konkretisoida omia reissuhaaveita. Tässä niistä kymmenen:


1. Paikka - Machu Picchu

Pelasin lapsena PC:llä Pieni maailmanmatkaaja -peliä, jossa pääsi tutustumaan eri maihin ja niiden nähtävyyksiin. Jostain syystä Taj Mahalista, jättiläispunapuista tai Machu Pichhusta puhuminen herättää mulla edelleen mielleyhtymiä tästä pelistä. Jotenkin tämä vuoristojen kätkössä oleva paikka on kiehtonut pitkään ja matkustaminen Peruun olisi varmasti once in a lifetime -kokemus.

2. Tapahtuma - Cracow reggaeton festival, Tirate un paso

Olen käynyt kerran Krakovassa, vieraillut perinteisesti Auschwitzissa, mutta nyt voisin palata Krakovaan muutaman päivän mittaisen Reggaetonfestivaalin merkeissä. Tirate un paso on ilmeisesti Euroopan ensimmäinen reggaetonfestari, jossa lajia pääsee tanssimaan erilaisilla workshopeilla alkuvuodesta.


3. Kotimaan kohde - Ahvensaari

Kotimaan kohteista suosikkini on Turun saaristo, jossa perheeni kesämökkikin sijaitsee. Nätteinä päivinä on ihana veneillä vaikka Paraisille, mutta tykkään käydä myös pienillä "autiosaarilla" keräämässä roskia ja valokuvaamassa. Saaristoja ja rannikkoja olisi kiva tutkia muuallakin enemmän, joten #Ahvensaari on tämän kesän bucket listalla, kunhan vain saisin jonkun kaverin lähtemään mukaan!


4. Kaupunki - Sardinia, Alghero