Kestävämpään elämäntapaan kannustavia tapahtumia Turussa

Kokosin yhteen muutamia tämän kevään maksuttomia Turun alueen tapahtumia, joissa pääsee edistämään kierrätystä, inspiroitumaan zero waste -ajattelusta ja kuuntelemaan luentoja ajankohtaisista ympäristöaiheista. Pistä tämän postauksen päivämäärät kalenteriin.

Muoviton maaliskuu ja lihaton lokakuu herättelevät tarkastelemaan omaa kulutusta, mutta mitäpä jos eettisempiä ja ekologisempia valintoja ei tehtäisi vain tiettynä kuukautena, vaan valinnat pyrittäisiin ottamaan osaksi jokapäiväistä arkea. Ympäristöongelmat puhuttaa jatkuvasti ja niillä yksilön pienilläkin valinnoilla ja teoilla voidaan vaikuttaa kestävän kehityksen toteutumiseen.


Kokosin tähän postaukseen muutamia kevään aikana tulevia Turun alueen tapahtumia, jotka saattaisivat olla hyödyllisiä ekologisesta ja säästeliäästä elämäntavasta kiinnostuneille.


1. Hyvän sään aikana -yleisöluentosarja 18.3.2019 klo 18.00 (Turun kaupunginkirjasto)


Asiantuntijoiden pitämässä Hyvän sään aikana -luentosarjassa keskustellaan ajankohtaisista aiheista, kuten päästöistä, kustannustehokkuudesta, ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista muun muassa punkkien levittämiin tauteihin.


2. Yleisöluento: Zero Waste - Jätä hy