Muutoksella kohti omia tavoitteita Unelma Itsestä -valmennuksen parissa

Yhteistyössä Unelma Itsestä*

Meistä varmasti jokaisella on unelmia ja tavoitteita. Näin alkuvuodesta moni haluaa panostaa hyvinvointiin, minä mukaan lukien. Tänä vuonna aion kuitenkin liikkumisen ja puhtaan ravinnon lisäksi panostaa henkiseen hyvinvointiin, positiiviseen asenteeseen, itseni kehittämiseen ja unelmien toteuttamiseen kaikilla elämän osa-alueilla.

Tänä vuonna haluan olla paras versio itsestäni, voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja luoda pohjaa onnellisemmalle arjelle. Moni aloittaa tammikuussa elämäntapamuutoksen, joka useasti tarkoittaa muutosta ruokavaliossa, liikunnan lisäämistä ja sitä kautta laihduttamista.


Oma ensimmäinen elämäntapamuutokseni oli vuoden 2012 nurkilla, kun olin 18-vuotias. Laihdutin tuolloin noin 10 kiloa ja onnekseni omaksuin terveellisemmän elämäntavan, jota noudatan yhä. Löysin oman tapani syödä terveellisesti ja säännöllisesti sallien kohtuullisen herkuttelun. Löysin myös liikkumisen ilon tanssista, joka on ollut korvaamaton ilo niin mielelle kuin keholle.


Vaikka olen löytänyt melko hyvän tasapainon elämäntavoissani, loppuvuodesta koin kuitenkin tarvetta liittyä jonkinlaiseen valmennukseen. Olen ostanut muutamia verkkovalmennuksia, napannut vinkkejä ruokavalioon ja treeniin, mutta nyt halusin saada niiden lisäksi myös mentaalivalmennusta. Oma mieli, ajatukset ja uskomukset luovat kuitenkin pohjaa sille, mitä tekee ja toteuttaa.Unelma Itsestä -sivusto on minulle tuttu joidenkin vuosien takaa, ja kun huomasin bloggaajahaun olevan päällä, tiesin, että tähdet ovat nyt kohdillaan. Syy, miksi halusin lähteä nimenomaan Unelma Itsestä -verkkovalmennukseen, johtui siitä, että tässä naisille suunnatussa valmennuksessa keskeisin tavoite on luoda yksilöllistä hyvinvointia ja toteuttaa unelmia.


Verkkovalmennus sisältää tietoa, neuvoja, motivaatiota ja inspiraatiota hyvinvoinnin osa-alueista. Treeniohjelmien ja ravintovalmennuksen lisäksi saat henkistä valmennusta ja työkaluja itsesi kehittämiseen. Vaikka lähtisit valmennukseen yksin, saat ympärillesi positiivisen tukiverkoston liittymällä valmennuksen Facebook-ryhmään. Tässä ryhmässä pääsee jakamaan omia oivalluksia ja onnistumisia, tai miksei välillä epäonnistumisiakin. Tavoitteidesi asettamista ja seurantaa varten saat myös Unelma Itsestä -työkirjan.Valmennus kestää neljä kuukautta ja tulen kirjoittamaan sen aikana blogiin kokemuksia, ajatuksia ja oivalluksia matkasta. Tavoitteenani on ylläpitää jo olemassa olevia elämäntapoja ja keskittyä henkiseen puoleen - kuuntelemaan itseäni ja omia toiveitani. Valaa uskoa omaan potentiaaliin, muuttaa uskomuksia itsestäni, keskittyä positiivisuuteen ja ennen kaikkea lähteä toteuttamaan tavoitteitani tietoisesti.

Tämä valmennusryhmä on aloittanut työstämään unelmiaan 7.1, mutta vielä ehdit mukaan! Koodilla unelma2019 saat nyt -50% alennuksen. Tästä voit lukea lisää.


Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi pelkästä Unelma Itsestä työkirjasta tai tulevasta Detox -valmennuksesta (alkaa 14.1), niin koodilla unelmawilma saat -15% kaikista Unelma Itsestä Shopin tuotteista! Nyt, jos koskaan kannattaa lähteä edistämään omaa hyvinvointia ja luomaan omaa unelmallisempaa elämää!