Hyvinvointia jouluun ja tulevalle vuodelle + alekoodi

Jouluaattoon on enää viikko, mutta vielä ehtii! Nimittäin hyödyntämään alekoodin ja pistämään pakettiin vastuullisia hyvinvointituotteita, kuten superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa Ruohonjuuresta.Olen viime jouluina käärinyt paketteihin enemmän muun muassa elämyksiä, hyvinvointia, suomalaisia, kierrätettyjä sekä vastuullisia tuotteita. Tänäkin vuonna haluan jatkaa samalla periaatteella ja tehdä parempia valintoja ajatellen silti lahjan saajaa.


Hyvinvointiin liittyvät lahjat ovat omia suosikkejani, ketäpä kokonaisvaltainen hyvinvointi ei koskisi. Pimeä syksy ja talvi ovat tuntuneet hivenen verran paremmalta, kun arkirutiineihin on kuulunut erilaisia hyvinvointituotteita.


Mun tämän hetkinen suosikki on esimerkiksi Pukka Herbsin teet, erityisesti maut peppermint & licorice ja fresh mint, en edes pysty sanoin kuvailemaan miten hyvää luomuteetä nämä ovat! Pukan tuotteissa kiteytyy kaikki se mitä tuotteelta toivon: terveellisyys, vastuullisuus ja maku. Ja vielä kaunis pakkaus!