Yhteistyöhön Ruohonjuuren kanssa!

Sain hiljattain iloisia uutisia sähköpostitse, sillä pääsen tekemään yhteistyötä Ruohonjuuren kanssa. Yhtenä ruohisrakkaana, eli Ruohonjuuren brändilähettiläänä tulen jakamaan inspiraatiota hyvinvointiin, testaamaan Ruohonjuuren mahtituotteita teidän kanssa ja innostamaan valitsemaan vastuullisemmin luotuja tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Eikä pelkästään sinun, vaan myös niiden valmistajien.


Ruhonjuuren brändilähettiläänä oleminen merkitsee mulle sitä, että pääsen toteuttamaan itseäni ja puhumaan itselleni tärkeistä arvoista, kuten eettisyydestä ja ekologisuudesta. Arvoista, joihin oman elämäni valinnat nykyisin pohjautuvat.


Hyvä henkinen ja fyysinen olo on jaksamisen ja lähes kaiken toiminnan perusta. Oman hyvinvoinnin edistämisen lisäksi koen tärkeäksi, että käyttämieni hyvinvointituotteiden koko elinkaari noudattaa mahdollisimman paljon kestävän kehityksen mukaisia periaatteita. Oman hyvinvoinnin lisäksi myös luonnon ja koko yhteiskunnan hyvinvointi on tärkeää, ja nämä asiat haluan ottaa esille ruohisrakkaana. Vastuullisuudesta voit lukea lisää Ruohonjuuren sivuilta.Mitä ruohisrakas tekee?


Ruohisrakkaana tulen jakamaan inspiraatiota, elinvoimaa ja innostusta Ruohonjuuresta ja sen tuotteista. Tavoitteena on yhdessä inspiroitua ja innostua, moni tuotteista on varmasti mullekin uusia. Itselleni yksi tavoiteitteista olisi löytää tuotteita, jotka antaisivat energiaa näin tulevan kaamoksen keskellä.


Tulen myös järjestämään tuote-esittelyjä, joissa pääsee testaamaan erilaisia superfoodeja ja/tai luonnonkosmetiikkaa, joita voi esittelyjen jälkeen tilata alennettuun hintaan. Toiminta tulee tietenkin näkymään blogin lisäksi myös muissa sosiaalisen median kanavissani, kuten Instagramissa ja Facebookissa, joten klikkaa ne seurantaan, jos tämä resonoi!


Ihanaa lokakuun viimeistä päivää!