Motivaatiota ja inspiraatiota syksyyn

Kesää on vielä jäljellä, mutta jokin syksyn lähestyessä sytyttää intoa ja lisää motivaatiota kaikkeen tekemiseen. Olen asettanut syksyksi uusia tavoitteita, joiden toteuttamiseen haen inspiraatiota esimerkiksi NLP:stä.


Blogi on viettänyt hieman kesälomaa, mutta inspiraatio ja motivaatio alkavat pikku hiljaa palautua helteiden ja muun tekemisen väistyessä. Vaikka itse vielä toivoisin kesän jatkuvan pidempään, monesta asiasta huomaa, että syksy alkaa tehdä tuloa. Oikeastaan syksy on ihan kiva vuodenaika. Syksyisin rakastan sitä, että voin juoda aamuteeni mökillä meren äärellä kaikessa hiljaisuudessa. Rakastan ukonilmaa ja sadekuuroja, jonka jälkeen aurinko alkaa paistaa. Rakastan vihreää luontoa, joka kelien viiletessä vaihtuu ruskaan.


Pidän syksyn rauhallisuudesta, mutta myös sen tuomasta motivaatiosta, innostuksesta ja ehkä pienestä stressistäkin. Toisaalta ajatus pitkästä ja pimeästä talvesta ahdistaa jo tässä vaiheessa, sillä itselleni talvi on ollut jo vuosia energiasyöppö. Yritän löytää asioista aina positiiviset puolet, mutta en oikein osaa löytää talviajasta muuta hyvää kuin joulun ja valkoisen lumen, josta nykyisin saa nauttia ehkä vasta vuodenvaihteessa – jos silloinkaan.