Matkaopassuositus elämykselliseen Barcelonaan

Kesä tekee tuloaan Suomeen, mutta mielessä pyörii kaupunkilomakohteet, boheemit kahvilat ja Välimeren lämmin ilmasto. Jos sattumoisin suunnittelet reissua Barcelonaan, suosittelen sulle Tripsterin Barcelona -matkaopasta. Ja vaikka et suunnittelisikaan, niin tämän luettuasi ehkä saatat!


Kuva: pixabay

Boheemit katukahvilat, Gaudín värikäs arkkitehtuuri, tapaksia, hyvää ja edullista olutta, viiniä sekä vermuttia. Jalkapallohuumaa, urbaania katutaidetta, vilkasta yöelämää ja jopa turistivapaita kohteita upeilla vuoristonäkymillä. Ei ihme, että Barcelona vetää erilaisia matkailijoita puoleensa vuodesta toiseen.


Itse lähtisin Barcelonaan nauttimaan rantaelämästä ja arkkitehtuurista, mutta toisaalta nyt olen kiinnostunut fiestoista ja festareista. Tripsterin Barcelona -matkaoppaan kirjoittaja, Paula Kultanen Ribas, lähetti mulle oppaan luettavaksi ja se sattuikin sopivasti, sillä ollaan pohdittu kesäreissua Roomaan sekä Barcelonaan, joissa en ole vielä matkaillut.


Tosin tässä ollaan jo ehditty varata reissu Pohjois-Italiaan, jossa tulee vietettyä tämän vuoden keskikesä. En tiedä antaako aika ja takatasku myöden toiselle reissulle – mutta hei, aina saa haaveilla ja suunnitella!

<