Vinkkejä matkakassan kerryttämiseen Op.mediassa

Unelmoitko reissaamisesta, mutta reissuhaaveet meinaavat kaatua rahan takia? Käy lukemassa postaukseni matkakassan kerryttämisestä ja säästämisestä Op.mediasta!Viime vuoden lopulla Osuuspankki etsi bloggaajia kirjoittamaan arkeen ja talouteen liittyvistä asioista Op.mediaan. Vaikka olin vasta hiljattain aloittanut bloggaamisen, pistin hakemusta menemään. Muistaakseni hieman ennen joulua sain sähköpostia, että mut on valittu yhdeksi omistaja-asiakasbloggaajaksi yhdeksän muun kanssa! Tämä yhteistyö on paras tähän astisista, enkä usko, että olisin saanut tällaista mahdollisuutta ilman omaa blogia.


Ensimmäinen postaukseni matkakassan kerryttämiseen liittyen on nyt julkaistu Op.mediassa ja voit käydä lukemassa sen täältä. Op.mediassa tulen kirjoittamaan säästämisestä, arjen paremmista valinnoista ja matkailuun liittyvistä asioista omistaja-asiakkaan näkökulmasta. Muiden bloggaajien postauksia esimerkiksi arjesta, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnista voit käydä lukemassa tästä.

Inspiroivaa ja tavoitteiden täyteistä kevään alkua!

Wilma

Wilma2 (1).png

Wilma, a 26-year-old multi-creative sober curious girl who twerks, chases natural highs and creates a life around her passions. Tired of the idea that we should fit neatly in a one box, when we are actually very multidimensional, just like diamonds. 💎@wilma.helmi