Täältä tullaan Thaimaa, aurinko ja kevät!

Tänä vuonna alkukevät alkaa lämpimissä merkeissä ja toivon mukaan rusketusrajoilla. Ihana helmikuinen talviaurinko on herättänyt talvihorroksesta, mutta pakkaset voisivat jo siirtyä kevään tieltä.

Olen aina ollut kesäihmisiä ja vasta tänä vuonna olen tykästynyt talveen, kirpakkoihin pakkasiin ja valkoisiin lumihankiin. Aurinko paistaa ja tekisi mieli lähteä kävelylle, mutta lämpömittari näyttää -18 astetta. Nautin kuitenkin kolmannen kupin teetä läppärin äärellä ja haaveilen kevään tulosta ja uppoudun tuleviin matkasuunnitelmiin ja reissuhaaveisiin.


Tänä vuonna kevät alkaa lämpimissä merkeissä, sillä kahden viikon päästä suuntana on Helsinki-Vantaa ja sieltä Thaimaa. Tästä reissusta on puhuttu jo noin 4-5 vuotta sitten, kun anoppini sanoi juhlivansa seuraavia pyöreitä ulkomailla. Voisi kai todeta, että onnea on matkailua ja aurinkoa rakastava anoppi, joka haluaa viedä läheisensä paratiisin lämpöön!