Äkkilähtö etelään reppu selässä – uhka vai mahdollisuus?

Elämän yksinkertaistamista ja kohtuullistamista voi kokeilla myös reissun päällä. Lähdin viikoksi Mallorcalle reppu selässä nauttimaan auringosta ja suunnittelemaan tulevaa syksyä. Miten reissu onnistui ja lähtisinkö uudestaan pelkillä käsimatkatavaroilla?

Heinäkuun loputtua Instagram alkoi täyttyä arkeen paluu -julkaisuista, villasukista, kynttilöistä ja kaikenlaisesta muusta syksyisestä. Itse pohdiskelin, mihin ehtivät mennä ne yöttömät yöt ja superhelteet, vaikka vastahan niistä sai nauttia.


Elokuun aikana haikailin äkkilähdöstä etelään, mutta en meinannut löytää yhtäkään kuun aikatauluun sopivaa lähtöä. Puolessa välissä elokuuta Lentodiilit mainostivat 45 euron äkkilähtöä Mallorcalle juuri sellaiseen aikaan, että tärkeitä menoja ei olisi reissun aikana tiedossa.


Olin myös juuri nähnyt televisiosta Pohjola Vakuutuksen mainoksen, jonka viesti on yksinkertainen:

Elämä on käynnissä juuri nyt. Elä se.

Ihan jo OPn bloggaajanakin halusin tarttua tähän #eläse -haasteeseen ja hiljentää sisäisen sitkuttelijani. Olen aiemminkin ollut täpinöissäni elokuun edullisista äkkilähdöistä, mutta jättänyt varaamatta reissuja liiallisen mutkuttelun ja jossittelun takia.


Sen enempää miettimättä muita suunnitelmia, varasin meno-paluuliput Mallor