Vinkkejä matkakassan kerryttämiseen Op.mediassa

Päivitetty: tammi 29


Unelmoitko reissaamisesta, mutta reissuhaaveet meinaavat kaatua rahan takia? Käy lukemassa postaukseni matkakassan kerryttämisestä ja säästämisestä Op.mediasta!

Viime vuoden lopulla Osuuspankki etsi bloggaajia kirjoittamaan arkeen ja talouteen liittyvistä asioista Op.mediaan. Vaikka olin vasta hiljattain aloittanut bloggaamisen, pistin hakemusta menemään. Muistaakseni hieman ennen joulua sain sähköpostia, että mut on valittu yhdeksi omistaja-asiakasbloggaajaksi yhdeksän muun kanssa! Tämä yhteistyö on paras tähän astisista, enkä usko, että olisin saanut tällaista mahdollisuutta ilman omaa blogia.


Ensimmäinen postaukseni matkakassan kerryttämiseen liittyen on nyt julkaistu Op.mediassa ja voit käydä lukemassa sen täältä. Op.mediassa tulen kirjoittamaan säästämisestä, arjen paremmista valinnoista ja matkailuun liittyvistä asioista omistaja-asiakkaan näkökulmasta. Muiden bloggaajien postauksia esimerkiksi arjesta, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnista voit käydä lukemassa tästä.


Inspiroivaa ja tavoitteiden täyteistä kevään alkua!


#Omistajaasiakasbloggari #Opmedia #Säästövinkit


1/1

Wilma Tuominen

muotoilija, web designer ja sisällöntuottaja, joka rakastaa kaikenlaista luovaa toimintaa. Kyllästynyt mahduttamaan itseään ja kiinnostuksiaan yhteen muottiin. Mahdottoman rakastunut luontoon, tanssimiseen, matkailuun ja itsensä kehittämiseen sekä toteuttamiseen. Lived by motto "create what sets your heart on fire."

@wilma.helmi

Wilma Creates

blogi, kanava ja alusta kaikelle sille, mitä teen harrastuksena ja työnä. Tsekkaa palvelut täältä.

 

Kaupallinen yhteistyö ja sometuotanto: 

wilma.tuominen@outlook.com

Lue lisää täältä. 💌

 

Alekoodit somessa:

RR102N -10% Ruohonjuuren verkkokaupassa #Ruohisrakas 🌱

Yhteys: wilma.tuominen@outlook.com

Wilma

Creates

© 2018. All rights reserved. Wilma Creates. Design by Wilma Tuominen. Suomi · Finland. Created with Wix and ♥