Luonkos – kotimaista luonnonkosmetiikkaa käsityönä

Päivitetty: 31o tammi 2019

Vietin viikonloppuni Osaava nainen -messujen parissa, jonka pressitilaisuudessa esiteltiin luonnonkosmetiikkaa valmistava naantalilainen yritys, Luonkos. Luonkos on erikoistunut luonnonkosmetiikan valmistamiseen luonnollisista raaka-aineista, mutta myös tuotteiden valmistuksen opettamiseen.

Pressitilaisuuden jälkeen meillä oli mahdollisuus päästä valmistamaan oma vadelma-kauranaamio Luonkosin ständille. Lusikallinen kaurajauhoa ja kaoliinisavea, hieman vadelmajauhoa ja jauhot pussiin kotiin vietäväksi.


Tänä aamuna kokeilin naamiota lisäämällä jauhoihin vettä ohjeiden mukaan, annoin hetken turvota ja sitten naamio vain kasvoille vaikuttamaan hetkeksi. Vitsi miten helppoa ja parasta tässä on se, että tuotteen tekeminen on kivaa, raaka-aineet ovat luonnollisia ja tiedät mitä tuotteesi sisältää. Omalla kohdalla huomasin ainakin ihohuokosten supistuneen. Ja koska jokaisella on omat ihonhoitoon liittyvät tarpeensa, voit tehdä juuri itsellesi sopivan luonnonkosmetiikkatuotteen.

Luonkos myös opettaa kosmetiikan valmistusta erilaisilla kursseilla, joissa voi valmistaa käsien-, jalkojen- ja vartalonhoitotuotteita käyttämällä erilaisia yrttejä ja öljyjä. Osa tuotteissa käytetyistä raaka-aineista poimitaan muun muassa Turun saaristosta, joten tätä kosmetiikkaa voi kutsua luonnolliseksi ja kotimaiseksi. Kurssilla oman tuotteen lisäksi saat mukaasi taidon valmistaa tuotteita itsellesi tai vaikka lahjaksi muille. Itsetehtyä, kaunista ja käytännöllistä lahjaa arvostetaan aina!


Jos Luonkos, itse valmistettu, hyvän tuoksuinen ja toimiva luonnonkosmetiikka kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän kotimaiseen kosmetiikkaan!


#Luonnonkosmetiikka #Luonkos

1/1

Wilma Tuominen

muotoilija, web designer ja sisällöntuottaja, joka rakastaa kaikenlaista luovaa toimintaa. Kyllästynyt mahduttamaan itseään ja kiinnostuksiaan yhteen muottiin. Mahdottoman rakastunut luontoon, tanssimiseen, matkailuun ja itsensä kehittämiseen sekä toteuttamiseen. Lived by motto "create what sets your heart on fire."

@wilma.helmi

Wilma Creates

blogi, kanava ja alusta kaikelle sille, mitä teen harrastuksena ja työnä. Tsekkaa palvelut täältä.

 

Kaupallinen yhteistyö ja sometuotanto: 

wilma.tuominen@outlook.com

Lue lisää täältä. 💌

 

Alekoodit somessa:

RR102N -10% Ruohonjuuren verkkokaupassa #Ruohisrakas 🌱

Yhteys: wilma.tuominen@outlook.com

Wilma

Creates

© 2018. All rights reserved. Wilma Creates. Design by Wilma Tuominen. Suomi · Finland. Created with Wix and ♥