Hyvinvointia jouluun ja tulevalle vuodelle + alekoodi

Päivitetty: 12o tammi 2019


Jouluaattoon on enää viikko, mutta vielä ehtii! Nimittäin hyödyntämään alekoodin ja pistämään pakettiin vastuullisia hyvinvointituotteita, kuten superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa Ruohonjuuresta.

Olen viime jouluina käärinyt paketteihin enemmän muun muassa elämyksiä, hyvinvointia, suomalaisia, kierrätettyjä sekä vastuullisia tuotteita. Tänäkin vuonna haluan jatkaa samalla periaatteella ja tehdä parempia valintoja ajatellen silti lahjan saajaa.

Hyvinvointiin liittyvät lahjat ovat omia suosikkejani, ketäpä kokonaisvaltainen hyvinvointi ei koskisi. Pimeä syksy ja talvi ovat tuntuneet hivenen verran paremmalta, kun arkirutiineihin on kuulunut erilaisia hyvinvointituotteita.

Mun tämän hetkinen suosikki on esimerkiksi Pukka Herbsin teet, erityisesti maut peppermint & licorice ja fresh mint, en edes pysty sanoin kuvailemaan miten hyvää luomuteetä nämä ovat! Pukan tuotteissa kiteytyy kaikki se mitä tuotteelta toivon: terveellisyys, vastuullisuus ja maku. Ja vielä kaunis pakkaus!


Teen joukossa olen tykännyt käyttää Puhdistamon Eliksiiriä. Tämä vastustuskykyä buustaava uute sisältää esimerkiksi pakuria ja C-vitamiinirikasta amlauutetta. Myös Puhdistamon kuplivat Kombuchat ovat raikkaita juomia, kun kaipaan piristystä.

Saat -10% normaalihintaisista tuotteista Ruohonjuuren verkkokaupassa koodilla 8L386QNN. Jos joululahjat ovat jo hankittu, niin kokeile vaikka uusia herkkuja joulupöytään. Voit myös valmistautua parempaan ja terveellisempään tulevaan vuoteen, sillä alekoodi on voimassa 31.12.2018 asti.

Ihanaa joulun odotusta ja terveellisempää tulevaa vuotta!

#Ruohonjuuri #Brändilähettiläs #Hyvinvointi #Superfoodit

1/1

Wilma Tuominen

muotoilija, web designer ja sisällöntuottaja, joka rakastaa kaikenlaista luovaa toimintaa. Kyllästynyt mahduttamaan itseään ja kiinnostuksiaan yhteen muottiin. Mahdottoman rakastunut luontoon, tanssimiseen, matkailuun ja itsensä kehittämiseen sekä toteuttamiseen. Lived by motto "create what sets your heart on fire."

@wilma.helmi

Wilma Creates

blogi, kanava ja alusta kaikelle sille, mitä teen harrastuksena ja työnä. Tsekkaa palvelut täältä.

 

Kaupallinen yhteistyö ja sometuotanto: 

wilma.tuominen@outlook.com

Lue lisää täältä. 💌

 

Alekoodit somessa:

RR102N -10% Ruohonjuuren verkkokaupassa #Ruohisrakas 🌱

Yhteys: wilma.tuominen@outlook.com

Wilma

Creates

© 2018. All rights reserved. Wilma Creates. Design by Wilma Tuominen. Suomi · Finland. Created with Wix and ♥